Professionel maler nær Viby J

Står du og mangler en maler i Viby J? Så er Malerfirma Blaaberg din foretrukne maler, vi går op i kvalitet og at yde en god service. Der er ikke den maler opgave vi ikke kan klare. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor faget.

Vi udføre maleropgaver inden for:

  • Indvendig maling, spartelopgaver, tapetsering
  • Udvendig maling, bl.a. facader.
  • Rådgivning om farver, overflader m.v.
  • Salg af maling og værktøj til gør-det-selv + gode råd om hvordan du kan gøre


Vi går rigtig meget op i kvalitet, og levere altid vores arbejde i høj kvalitet, da vi lever af tilfredse kunder. Vi er derfor også medlem af Danske Malermestre som er en garantiordning der sørger for at vores arbejde lever op til dine forventninger.

Vi tilbyder løsninger på forskellige maleropgaver for både private og erhvervskunder det kan være alt fra store til små opgaver, som vi løser ud fra grundig rådgivning og du kan altid være sikker på at vi efterlader et afsluttet arbejde opryddet og nydeligt.

Derfor skal du vælge en professionel maler til dit projekt

De fleste kan som udgangspunkt selv svinge en pensel, men der er bare rigtig mange fordele ved at vælge en professionel til opgaven.

Hvis du vælger os til opgaven er du sikret en erfaren maler. Vores ekspertise og erfaring stiller en sikkerhed for at vores arbejde bliver udført i rigtig høj kvalitet og uden fejl.

Vi kan være behjælpelige med inspiration og gode råd til hvad der eventuelt kunne passe ind i din bolig eller virksomhed.

Kvalitetsbevidst maler nær Viby J med konkurrencedygtige priser

Så hvis du står og mangler en professionel, grundig og kvalitetsbevidst maler, så er det os du skal have fat i. Prisen afhænger rigtigt meget af den individuelle opgave. Hos os får du altid konkurrencedygtige priser. 


Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig, du er derfor altid velkommen til at kontakte os på 61 66 02 78 eller på mail kontakt@malerfirmablaaberg.dk