Er du flyttet i nyt eller trænger dit nuværende badeværelse bare til en kærlig hånd og nyt udseende? Maling af badeværelse kan være en fantastisk måde at give dit badeværelse et nyt liv på, uden at skulle bruge en formue på en fuld renovering af badeværelset.

Hos Malerfirma Blaaberg har vi mange års erfaring med maling af badeværelser. Vores malere bruger kun de bedste produkter og teknikker for at sikre et holdbart og smukt resultat, der vil holde i mange år. Vi hjælper med maling af badeværelset for alle ved Aarhus, Skanderborg og Hasselager.

Maling af fliser på badeværelset

Har du fliser på badeværelset, er det ikke noget problem. Ved at male ovenpå fliserne, undgår du at skulle investere både tid og penge i et stort projekt og får stadig et nyt og flot resultat. Når man maler på fliser skal man dog gøre sit forarbejde ordentligt for at resultatet bliver som man ønsker. Derfor bør du bruge en professionel maler til at udføre maling på badeværelset, uanset om det er en normal væg eller om det er fliser på badeværelset. Det kræver nemlig også den helt rigtige maling og teknik.

Vi ved, at badeværelser kan være udfordrende at male på grund af fugtigheden, men vores malere har den nødvendige ekspertise til at forberede overfladerne på den rigtige måde, så malingen holder sig godt over tid.

Her er nogle af fordelene ved at få dit badeværelse malet af vores professionelle malere:

  • Forbedrer badeværelsets udseende og stemning
  • Bruger holdbare og fugtresistent maling
  • Kan udføres på en hurtig og effektiv måde, så du ikke behøver at være uden badeværelset i lang tid

Gør brug af et professionelt malerfirma

Med mange år i branchen forstår vi vigtigheden i et godt resultat og gode kunderelationer. Vi har mange tilbagevendende kunder, som vælger os på grund af vores gode arbejde og vores arbejdsmoral. Vi efterlader altid dit hjem pænt og ryddeligt, fordi godt arbejde og punktlighed er kerneværdier i vores malerfirma.

Vi hjælper selvfølgelig også med mange andre typer af malerarbejde. Vi løser alle indvendige og udvendige maleropgaver, sådan at dit hus kommer til at se smukt ud. Vi vil også rigtig gerne vejlede dig i valg af maling og farver, sådan at det endelige resultat, bliver som du ønsker.

Disse ydelser tilbyder vi også:

Kontakt os i dag på telefon 61 66 02 78 eller ved at sende os en mail på kontakt@malerfirmablaaberg.dk. Ved du allerede lidt om dit projekt? Udfyld da vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.