Vil du bringe nyt liv ind i dit køkken, men ikke nødvendigvis bruge hele dit budget på en komplet renovering af skabe og låger, så kan maling af dit køkken være det helt rette alternativ.

Ved at renovere fremfor at udskifte sparer du også miljøet ved at mindske produktionen af nyt inventar. Selvom du har et køkken af ældre dato, kan maling af køkkenet give en dramatisk ændring i udseendet af rummet.

Man kan lege med mange forskellige farver og greb, sådan at hele udtrykket ændrer sig. Vi vil gerne rådgive og udføre maling af køkken ved Aarhus, Skanderborg og Hasselager.

Et billigt alternativ

Som nævnt ovenfor kan maling af køkkenet være et billigt alternativ til at skulle ud og investere i et helt nyt køkken. Hvis malerarbejdet bliver gjort ordentligt kan du opnå et resultat der flugter med et helt nyt køkken.

Når du skal vælge farver på skabe, låger eller endda bordplade kan det være en god idé at rådføre sig hos en professionel maler. Sammen kan I planlægge hvilket farvevalg der egner sig til din indretning.

Vores malerfirma har opbygget mange års erfaring med maling af køkkener, og vi er specialiserede i at anvende den optimale maling og teknikker for at opnå et smukt og holdbart resultat.

Når du arbejder med Malerfirma Blaaberg får du følgende fordele:

  • Vi er omhyggelige med at forberede overfladerne på den rigtige måde for at sikre, at malingen holder længe og ser flot ud.
  • Vi har en omfattende farvepalet, så du kan vælge den farve, der passer bedst til dit køkken.
  • Vi tilbyder en hurtig og effektiv service, så du kan få dit nymalede køkken på kort tid
  • Vi efterlader altid dit hjem rent og pænt

Vores malere vil samarbejde tæt med dig, uanset om du ønsker at male dine køkkenskabe, vægge eller lofter, for at sikre, at det endelige resultat imødekommer dine forventninger.

Dette kan vi tilbyde

Hos Malerfirma Blaaberg er vi meget alsidige, og kan udfører mange forskellige typer af malerarbejde for dig. 

Vi tilbyder disse former for malerarbejde:

Kontakt din professionelle maler i dag

Tag kontakt til os i dag og planlæg din gratis konsultation, hvor vi giver dig et uforpligtende tilbud på maling af dit køkken. Vores malere er altid glade for at drøfte dine behov og tilbyde rådgivning omkring de optimale produkter og teknikker til netop dit projekt.

Vi kan kontaktes på telefon 61 66 02 78 eller via mail kontakt@malerfirmablaaberg.dk. Du må også gerne udfylde vores kontaktformular. Her kan du frit stille spørgsmål eller komme med ønsker til dit projekt.