Maling af træværk kan være en effektiv måde at beskytte og forbedre udseendet af dit hjem. Det danske vejr og klima har stor påvirkning på det udendørs træværk, som over tid bliver slidt.

Sørger man ikke for at vedligeholde og male træværket kan det resultere i skader på selve ejendommen, som kan være omkostningsfulde.

Uanset om du ønsker at friske et gammelt træværk op eller beskytte det mod elementerne, kan vores malere hjælpe dig med at vælge de rigtige farver og produkter og udføre arbejdet med omhu og ekspertise. Vi hjælper med maling af træværk ved Aarhus, Skanderborg og Hasselager.

Maling af udendørs træværk

Som nævnt ovenfor er træværk der er udenfor, udsat for megen slid. Det danske vejr, som er meget omskifteligt, kan hurtigt sætte sit præg på træet og det vil over tid, lave skader.

Mange sommerhusejere kender til foråret, hvor pligten kalder og huset skal behandles og males. Ved at alliere dig med en professionel maler, slipper du for malerarbejdet samtidig med at du får et resultat der ikke kun er flot, men også beskytter mod fremtidig slitage.

Vi sørger for at forarbejdet på træværk er gjort ordentligt, sådan at træværket er klar til at modtage maling og resultatet bliver som ønsket. Vi hjælper også med maling af facader på alle typer af huse.

Vi tilbyder også disse typer malerarbejde

Professionelt arbejde

Hos Malerfirma Blaaberg har vi mange års erfaring med maling af træværk, herunder døre, vinduer, træfacader og andet træværk. Vores malere har den nødvendige ekspertise til at forberede overfladerne på den rigtige måde og anvende malingen på en jævn og præcis måde. Vores malere vil også altid sørge for at beskytte omkringliggende overflader og rydde op efter sig selv, så du kan nyde dit nymalede træværk med det samme.

Her er nogle af fordelene ved at få dit træværk malet af vores professionelle malere:

  • Forbedrer udseendet af dit hjem og ejendom
  • Beskytter mod skader fra elementerne, herunder sol, regn og vind
  • Bruger holdbar maling
  • Hurtig og effektive arbejdsgange


Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med maling af træværk. Vi kan kontaktes på telefon 61 66 02 78 eller ved at sende en mail til os på kontakt@malerfirmablaaberg.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.