Maling af din trappe kan være en effektiv måde at give dit hjem et nyt og friskt udseende. En trappe er en central del af hjemmet og bliver ofte brugt, hvilket kan føre til slid og skrammer på overfladen.

Hos Malerfirma Blaaberg er vi specialister i maling af trapper, og vi kan hjælpe dig med at transformere din trappe til noget særligt. Mangler du hjælp til maling af trappe ved Aarhus, Skanderborg og Hasselager, så kontakt os i dag.

Forberedelse af trappen

Før vi maler trappen, forbereder vi overfladen ved at slibe og rengøre den for at sikre, at malingen binder sig ordentligt og giver et glat resultat.

Vi fjerner også eventuelle urenheder eller skader på trappen og fylder huller eller revner med en speciel træfyldning.

Kvalitetsmaling til trappe og gelænder

Vi bruger kun den bedste kvalitetsmaling til vores malerarbejde, og vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige farve til din trappe, der passer til resten af dit hjem.

Vi sørger for at male både trappe og gelænder, sådan at det hele passer sammen.

Holdbart resultat

Vi sørger for at beskytte trappen mod slid og skrammer ved at anvende en slidstærk maling, der kan modstå daglig brug og bevare sit smukke udseende i mange år fremover.

Ved at male trappen slipper du for at udskifte. På den måde sparer du dig selv for penge og du skåner miljøet samtidig

Er du interesseret i at få malet din trappe? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Dette kan vi også tilbyde

Ved Malerfirma Blaaberg kan vi udfører mange forskelligt malerarbejde for dig. 

Vi tilbyder disse former for malerarbejde: 

Øget værdi af dit hjem

En ny malet trappe kan øge værdien af dit hjem og give det et mere moderne og opdateret look, hvilket kan være en fordel, hvis du overvejer at sælge din bolig.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores maling af trapper og få et uforpligtende tilbud. Vi garanterer et professionelt og smukt resultat hver gang, så du kan nyde din smukke nye trappe i mange år fremover.

Kontakt os på telefon 61 66 02 78 eller via mail på kontakt@malerfirmablaaberg.dk. Vi har også en kontaktformular som du er velkommen til at udfylde.