Opsætning af tapet i Aarhus, Viby J og omegn

Opsætning af tapet er for nogle en ren videnskab. Vi har stor erfaring med tapetsering i Aarhus, Viby J og omegn - samt opsætning af filt og væv, og vi leverer altid et smukt resultat.

Når man skal have opsat tapet på sine vægge, er der forskellige ting, der på forhånd skal tages højde for. Naturligvis om man er til filt, væv eller tapet. Hvilken type tapet vil passe ind i dit hjem? Skal du vælge et mønstret farverigt tapet, eller skal du gå efter det lidt mere neutrale. Alt afhænger af, hvad du ønsker at udtrykke.

Her hos Malerfirma Blaaberg står vi klar til at rådgive dig om de mange muligheder indenfor tapetsering, så du bedst muligt kan træffe det rigtige valg fra starten.

Vi hjælper dig med den tapetsering, du ønsker

For os er opsætning af tapet en spændende opgave og vi er glade for sådanne arbejdsopgaver. Vi søger en god kommunikation imellem os og kunden, hvor vi på en grundig måde kan gå igennem mulighederne på markedet og få en snak om hvad det er, kunden ønsker at udtrykke.

Opsætning af tapet har aldrig haft så mange muligheder som i dag. Der er de seneste år kommet utrolig mange designs, med mangeartede mønstre og farver, og derfor er mulighederne i dag langt større end tidligere. Vi kan dermed være den samarbejdspartner der kan hjælpe dig til at få lige præcis det resultat du ønsker.

Tapet og opsætning af tapet kan ændre dit udtryk markant

Med tapetsering, får du et produkt der skaber flotte resultater, til en overkommelig pris. Vi varetager altid vores opgaver, store som små, med rettidig omhu og sans for detaljen. En fast plan for budget og tidshorisonter, gør at du får hvad betalt for til den aftalte pris, til det aftalte tidspunkt.

Vi ønsker at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os, og giver gerne råd og vejledning, samt fortæller dig om dine muligheder, ligesom vi også udformer uforpligtende tilbud, inden eventuelle kontrakter skrives under.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Hasselager, Risskov, Viby J og Aarhus, så står vi også klar til at hjælpe dig med opsætning af tapet.

Kontakt os pr. mail, pr. telefon, eller besøg os på vores adresse i Hasselager ved Aarhus og Viby J.

Skal du have udført arbejde på facaden af dit hus, så udfører vi også maling af facader.

Kontakt Malerfirma Blaaberg i dag på tlf. 61 66 02 78 eller e-mail: kontakt@malerfirmablaaberg.dk for professionel tapetsering.

Vi udføre dagligt arbejde med maling og tapet i følgende områder:

  • Viby
  • Hasselager
  • Højbjerg
  • Risskov
  • Aarhus C
  • og meget mere!