Veludført spartelarbejde er grundlag for resten af arbejdet

Spartling af væg er en effektiv kosmetisk ydelse, der giver din væg en pæn, glat og ensformig overflade. Efter væggen er blevet spartlet venter vi på at den er tørret fuldstændig så vi kan påbegynde slibningen.

Væggen skal slibes for at fjerne små ujævnheder fra spartelmassen, så væggen kan blive helt og aldeles glat. Efter slibningen kan vi også være behjælpelige med malerarbejdet eller opsætning af tapet.

Det er vigtigt med en glat overflade på væggen før maling eller tapet påføres, da alternativet er at resultatet kan ende med at se sjusket ud. Derfor er det vigtigt at en opgave som spartling af væg påtages af en professionel eller en erfaren.

Vi har stor erfaring med spartling af væg, malerarbejde og opsætning af tapet. Så skal du have ordnet nogle vægge er vi den oplagte samarbejdspartner.

Spartling af væg og loft med fokus på kvalitet

Hos Malerfirma Blaaberg tilbyder vi både spartling af væg og loft. Vi står altid klar til at give dig det bedste produkt og den bedste rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning.

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder får det bedste resultat, derfor har vi stor fokus på kvalitet og udfører enhver opgave professionelt.

Få et uforpligtende tilbud på spartling af væg og loft

Hvis du har en opgave, du gerne vil have os til og se på, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

KontaktMalerfirma Blaaberg i dag på tlf. 61 66 02 78 eller e-mail: kontakt@malerfirmablaaberg.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi arbejder dagligt i følgende områder:

  • Viby
  • Hasselager
  • Højbjerg
  • Risskov
  • Aarhus C
  • og meget mere!

Og har mange års erfaring med spartelarbejde, maling af facadertapetseringvedligeholdelse af vinduer og meget mere.